Profilul companiei

Terra Concept SRL furnizează servicii de consultanță IT, management IT și servicii de suport tehnic din 2011, pentru întreprinderile situate în Republica Moldova.

Obiectivul nostru principal sunt întreprinderile de stat, private mici și mijlocii și organizații non-guvernamentale. Experiența noastră ne oferă o perspectiva unica de a acorda suport mediului de afaceri în domeniul IT oferind soluții viabile pentru performanță, stabilitate și securitate.

Cheile succesului nostru sunt de a fi flexibili, cunoscători, oferind servicii excelente clienților și soluții de clasă business.

De la înființarea noastră, suntem în curs de dezvoltare a reputației de profesioniști consultanți IT, bazată pe focusul asupra clientului și demonstrând capacitatea de a înțelege nevoile și obiectivele tuturor clienților noștri.

Accentul pe încadrarea timpurie în proiecte, livrarea de soluții de conformitate complet integrate și menținerea gradului de conștientizare cu tendințele industriei și tehnologiile emergente asigură capacitatea noastră de a livra cele mai bune rezultate posibile pentru clienții noștri.