Termeni şi Condiţii

Informatia continuta pe acest site este prezentata doar pentru scopuri generale.

Informatia este oferita de Terra Concept si cu toate ca ne straduim sa tinem  aceasta informatie actuala si corecta, noi nu oferim nici o garantie de orice fel, expresa sau implicita, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, de adecvare sau disponibilitatea cu privire la site sau informatia, produsele, serviciile, sau datele grafice legate de continutul de pe site pentru nici un scop anume. Orice incredere ati plasa pe astfel de informatii este, prin urmare, strict pe propriul risc.

In nici un caz nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, inclusiv, fara limitare, pierderi indirecte sau in consecinta sau daune, sau orice fel de pierderi sau daune care rezulta din pierderea de date sau profit ce decurg din sau in legătura cu utilizarea acestui site.

Prin intermediul acestui site sunteti in stare sa faceti legatura cu alte site-uri care nu sunt sub controlul Terra Concept. Nu avem nici un control asupra naturii, conținutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricaror legaturi nu implica in mod necesar, o recomandare sau aprobare a punctelor de vedere exprimate in cadrul ei.

Fiecare efort este facut pentru a mentine site-ul actual si sa ruleze fara probleme. Cu toate acestea, Terra Concept nu isi asuma responsabilitatea pentru, si nu va fi raspunzator pentru indisponibilitatea temporara a site-ului, cauzata de unele probleme tehnice, dincolo de controlul nostru.