Despre noi

Bine ați venit pe site-ul nostru. Aici veți găsi diferită informație  în formă de știri, articole și rapoarte despre activitatea companiei Terra Concept SRL.

Sperăm ca vizita dumneavoastră să vă ajute să înțelegeți oportunitățile și beneficiile potențiale care sunt disponibile atunci când aplicați o abordare proactivă pentru dezvoltarea tehnologiilor informaționale în cadrul organizației care o reprezentați.

Terra Concept SRL este o entitate juridică din Republica Moldova a cărei principal domeniu de activitate este consultanța în domeniul dezvoltării Tehnologiilor Informaționale în diverse organizații.

Terra Concept SRL a elaborat acest site pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine  conceptele de dezvoltare IT în organizația dumneavoastră, ajutându-va să o gestionați mai eficient. Cel mai important, sperăm că veți aprecia valoarea lucrului cu profesioniști calificați întru atingerea obiectivelor dvs. în domeniul tehnologiei informației. Suntem aici pentru ca să aflați mai multe despre cine suntem, și pentru a vă oferi acces rapid și simplu la performanțele de ultima ora despre planificarea IT.

Sperăm că veți profita de această resursă și ne veți vizita frecvent. Vă încurajăm să adăugați site-ul nostru la lista dvs. de “favorite” a browser-ului de Internet. Noi actualizăm frecvent informațiilor noastre și nu am vrea să pierdeți orice evoluție în domeniul de dezvoltare a IT.